verslag en presentatie van die bijeenkomst De eerste bijeenkomst van de CoP

21 okt 2022

Op 23 september was de eerste (online) CoP rondom het project INNOZOWA (INNOvatieve ZOn op WAter). We hebben met elkaar de opzet van het project besproken en aan de hand van stellingen gediscussieerd. Hierbij ontvangt u het verslag en presentatie van die bijeenkomst.

We kijken uit naar een 2e bijeenkomst van de CoP, die we hopelijk nog dit jaar en anders begin volgend jaar voor u kunnen organiseren. U ontvangt van ons een uitnodiging zodra we een datum hebben geprikt.

Wilt u meer weten over INNOZOWA, in gesprek komen met een van de partners over dit veelbelovende project of heeft u een goed idee voor een experiment? Neem dan gerust contact met ons op. Stel uw vraag online (https://innozowa.nl/contact/) of neem contact op met projectcoördinator Bjorn Prudon via [email protected] of 06-52083450

Wil je je aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte van al onze prachtige ontwikkelingen!

Je bent succesvol aangemeld!