Save the date: CoP

meld je aan voor de community of practice in (CoP)

aanmelden

Namens Waterschap Rivierenland nodigen wij u uit voor een eerste Community of Practice (CoP) rondom INNOZOWA (INNOvatieve ZOn op WAter). Deze uitnodiging is specifiek gericht aan collega’s uit de watersector en kennisinstellingen die eerder belangstelling hebben getoond in dit project. De CoP is bedoeld om samen kennis en inzichten over zon op water en het vervolg van ons project met u te delen.

 

De eerste bijeenkomst van de CoP is op vrijdag 23 september 2022 op de proeflocatie zelf in Weurt (Jonkerstraat 42) en duurt van 10:00 tot 13:30 uur, met aansluitend de officiële opening tussen 14:00 – 16:00 uur (onder voorbehoud). Voor deelname aan deze CoP INNOZOWA kunt u zich aanmelden tot 9 september aanmelden.

 

Een meer gedetailleerd programma volgt na aanmelding in week 37.

 

Wilt u meer weten over INNOZOWA, in gesprek komen met een van de partners over dit veelbelovende project of heeft u een goed idee voor een experiment? Neem dan gerust contact met ons op. Stel uw vraag  of neem contact op met projectcoördinator Bjorn Prudon via [email protected] of 06-52083450

 

Aanmeldformulier

  • Voer een nummer in van 1 tot 20.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.